DOMÁCÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Jídelníček
6.2. - 10.2. 2023

pondělí Přesnídávka Makovka, ovoce, mléko, čaj 1,3,7
Polévka Hrstková 1,3,7
Hlavní chod Tuňákové těstoviny 1,7,3,4
  Džus, voda,
Svačina Chléb žitný, pomazánkové máslo, rajče, mléko, čaj 1,3,7
úterý Přesnídávka Chléb farmářský se šunkou, ovoce, mléko, čaj 1,3,7
Polévka Slepičí vývar 1,3,7,9
Hlavní chod Kuřecí jatýrka na cibulce s rýží 1,7,3
  Džus, voda,
Svačina Veka, medové máslo, mléko, čaj 1,3,7
středa Přesnídávka Chléb žitný, pomazánka masová, ovoce, mléko, čaj 1,3,7
Polévka Květáková 1,7,3
Hlavní chod Boloňské špagety se sýrem 1,7,3
  Džus, voda,
Svačina Bagetka, šlehané žervé, paprika, mléko, čaj 1,3,7
čtvrtek Přesnídávka Jogurt s jahodami, cereálie, ovesný nápoj, čaj 1,3,7
Polévka Kuřecí vývar 1,3,7
Hlavní chod Přírodní drůbeží plátek, cizrnová kaše 1,3,7
  Džus, voda,
Svačina Rohlík, plátkový sýr, rajče, mléko, čaj 1,3,7
pátek Přesnídávka Chléb kváskový, pomazánka rybičková, ovoce, mléko, čaj 1,3,7,4
Polévka Masový krém 1,3,7,
Hlavní chod Brambory s tvarohem, mléko 1,7,3
  Džus, voda,
Svačina Veka, oříškový krém, čaj 1,3,7
Změna jídelníčku vyhrazena
Alergeny

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 - obiloviny obsahující lepek-pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 - korýši a výrobky z nich
3 - vejce a výrobky z nich
4 - ryby a výrobky z nich
5 - podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6 - sójové boby / sója/ a výrobky z nich
7 - mléko a výrobky z něj
8 - skořápkové plody-mandle, lískové ořechy,vlašské ořechy,kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich
9 - celer a výrobky z něj
10 - hořčice a výrobky z ní
11 - sezamová semena / sezam/ a výrobky z nich
12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2
13 - vlčí bob /lupina/
14 - měkkýši a výrobky z nich
Fotogalerie 2019/20   Rozlučka - Koťata   Besídka - Včelky   Besídka - Štěňata   Besídka - Medvíďata  
Desing&Coding by DHSV s.r.o. 2014    |    administrace