Jídelníček
9.12. - 13.12. - 2019

pondělí Přesnídávka Vánočka, kakao, čaj 1,3,7
Polévka Zeleninová 1,3,9
Hlavní chod Aljašská treska,šťouchané brambory 1,3,7,4
  Džus, voda,
Svačina Chléb pšeničný, pomazánka ze žervé,rajče, mléko,čaj 1,3,7
úterý Přesnídávka Chléb kváskový, pomazánka z pečeného masa,mléko,čaj 1,3,7
Polévka S drobením 1,3,9
Hlavní chod Špagety s bylinkami a parmazánem 1,3,7
  Džus,voda,
Svačina Rohlík, rostlinné máslo, hruška, mléko,čaj 1,3,7
středa Přesnídávka Mléčný pudinkový krém, pečivo, mléko,čaj 1,3,7
Polévka Kroupová 1,3,7
Hlavní chod Kuřecí játra na cibulce, rýže 1,3,7
  Džus,voda,
Svačina Chléb žitný,sýr tavený, jablko,mléko,čaj 1,3,7
čtvrtek Přesnídávka Houska, pomazánka krabí, mléko,čaj 1,3,7,4
Polévka Špenátová 1,3,7
Hlavní chod Čočka na kyselo, šunková rolka, okurka 1,3,7
  Džus,voda,
Svačina Chléb toustový,plátkový sýr,pomeranč, mléko, čaj 1,3,7
pátek Přesnídávka Chléb žitný,pomazánka luštěninová, mléko,čaj 1,3,7
Polévka Rybí 1,3,7,4
Hlavní chod Bramborové knedlíky plněné masem,zelí 1,3,7
  Džus, voda,
Svačina Houska, pomazánka džemová,mléko,čaj 1,3,7
Změna jídelníčku vyhrazena
Alergeny

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 - obiloviny obsahující lepek-pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 - korýši a výrobky z nich
3 - vejce a výrobky z nich
4 - ryby a výrobky z nich
5 - podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6 - sójové boby / sója/ a výrobky z nich
7 - mléko a výrobky z něj
8 - skořápkové plody-mandle, lískové ořechy,vlašské ořechy,kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich
9 - celer a výrobky z něj
10 - hořčice a výrobky z ní
11 - sezamová semena / sezam/ a výrobky z nich
12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2
13 - vlčí bob /lupina/
14 - měkkýši a výrobky z nich
Fotogalerie 2019/20   Rozlučka - Koťata   Besídka - Včelky   Besídka - Štěňata   Besídka - Medvíďata  
Desing&Coding by DHSV s.r.o. 2014    |    administrace